تشخیص جوجه درجه یک
یک مقدار درجه اول باید یک جوجه درجه 1 خوب را بشناسد تا جوجه درجه ۲ و درجه ۳ خریداری نکند
مشخصات جوجه خوب و جوجه درجه 1
- چشم براق
- عدم وجود بند ناف
- پر کرک شفاف
- عدم وجود جو جه دهیدراته در بین جوجه ها
- پوست نرم و ارتجاعی داشته باشد
- چشمها التهاب نداشته باشد
- دارای پرهای چسبنده نباشد
- تحرک
توضیح: جوجه ای که در اثر گرما و تشنگی زیاد و از دست دادن آب بدن او له له میزند را جوجه دهیدراته می گویند
ویژگی های عمومی جوجه های سالم
- تناسب اندام جوجه با دست و پا و گردن کشیده
- دارا بودن ضریب تبدیل غذایی مناسب یعنی جوجه های سالم و درجه 1 با صرف کمترین مقدار غذا رشد کرده و به سن بلوغ برسند و بیشترین تخم مرغ را تولید کند
- جوجه های سالم از نظر اندام های حرکتی هیچ گونه مشکلی ندارند و از تحرک اشتها به ظاهر بی عیب و نقص برخوردارند و باید حتی امکان فاقد امراض ارثی باشد
- هرچه پر ها نرم تر باشند خصوصیت تخم گذاری بیشتری دارد و هر چه پر ها سوزنی تر باشند خاصیت افزایش وزن و گوشتی بودن جوجه بیشتر است
معرفی فروشنده جوجه مرغ بومی با کیفیت مورد تایید سایت اینفارم (کلیک کنید)
Poultry Science Journal
مجله علوم مرغداری (PSJ) یک مجله علمی بین المللی است که در سالانه از دو شماره در ماه های آوریل و اکتبر توسط دانشگاه گرگان منتشر می شود.
مرغ و تخم مرغ: صنایعی که از جوجه ها سو Ab استفاده می کنند … مرغ حیوانات کنجکاو و باهوشی است که به گفته دکتر کریس ایوانز ، رفتار شناس حیوانات از استرالیا
با تولید تجزیه و تحلیل ، تغذیه و تحقیقات خوراک و داده های فنی برای پرورش مرغ گوشتی ، مرغ تخمگذار و بوقلمون ، عملیات تولید مرغ خود را بهبود ببخشید.
تجزیه و تحلیل و بینش تخصصی صنعت جهانی طیور ، بهترین روش های زنجیره تامین و منابع تولید مرغ گوشتی ، مرغ تخمگذار و بوقلمون.