نوک چینی در پرورش مرغ بومی / باید ها و نباید ها
نوک چینی ضروری نمی باشد.
بهترین زمان نوترینی سنین ۶ تا ۱۰ روزگی است
نکته باعث جلوگیری از خود خوری یا کانیبالیسم می شود
نوک چینی باعث کاهش ضایعات دان ای یا هدر رفتن دان می شود
نوک چنی در سنین پایین ۶ تا ۱۰ روزگی کمترین استرس یا اثر منفی را در رشد خواهد داشت
در صورت نیاز به نوک چینی مجدد باید قبل از هفت هفتگی انجام شود.
نکات مهم نوک چینی در پرورش مرغ بومی
1- جوجه های مریض را نباید نوک چینی کنید
2- در موقع نوک چینی نباید عجله کنید
3- دو روز قبل از نوک چینی و دو روز بعد از نوک چینی از ویتامینها و الکترولیت ها و در آب آشامیدنی استفاده کنید
4- مولتی ویتامین باید شامل ویتامین K باشد ویتامین K برای جلوگیری از خونریزی استفاده میشود
5-در زمان نه چینی مقدار بیشتری دان در دام خوری ها بریزید
6- از پرسنل ماهر برای نوک چینی استفاده کنید تا او ضربه زیادی به جوجه ها وارد نشود
قطع نوک باید با دستگاه مخصوص نوت چینی مجهز به تیغه داغ خون بندی که دمای آن در حدود ۵۹۵ درجه سانتی سانتیگراد است انجام گیرد .
یک قالب با سوراخ به قطر 4 میلی متر – 4.37 میلی متر – 4.75 میلی متر نوک را در وضعیت مناسب نگه می دارد . سوراخ ها را در شکل زیر ملاحضه می کنید .
سوراخ تیغه بستگی به سن و اندازه جوجه دارد . باید به نحوی انتخاب شود که بین سوراخ های بینی و سطح مقطع سوزانده شده 2 میلیمتر وجود داشته باشد .
خون بندی ضعیف یا ناقص باعث می شود که دوباره نوک رشد کند و دارای زوائدی شود که خوردن غذا به راحتی انجام نگردد
یا باعث سوختن زبان جوجه نشود
یک قالب با سوراخ راهنما به قطر ۴ میلیمتر نوک را در وضعیت مناسب قرار می دهد
پایان نوک چینی در پرورش مرغ بومی