تغذیه مرغ بومی / غذای جوجه مرغ / غذای مرغ تخمگذار تغذیه مرغ بومی : یکی از حساس ترین قسمت در پرورش مرغ بومی یا مرغ خانگی ، غذای مرغ است . غذای مرغ بومی در حال حاضر بین 1300 تا 1400 تومان است . توصیه ما بر این است که دان خوب به […]
توصیه های اختصاصی ای یک روز قبل از ورود جوجه سیستم حرارتی را بر روی ۳۵ درجه سانتیگراد بالای سر جوجه تنظیم کنید سیستم آب را کنترل کرده و آبخوری ها را در ارتفاع مناسب برای جوجه ها تنظیم کنید اگر در سیستم قفس پرورش میدهید در کف قفس ها رول های کاغذ بهداشتی پاک […]
تشخیص جوجه درجه یک یک مقدار درجه اول باید یک جوجه درجه 1 خوب را بشناسد تا جوجه درجه ۲ و درجه ۳ خریداری نکند مشخصات جوجه خوب و جوجه درجه 1 چشم براق عدم وجود بند ناف پر کرک شفاف عدم وجود جو جه دهیدراته در بین جوجه ها پوست نرم و ارتجاعی […]
نوک چینی در پرورش مرغ بومی / باید ها و نباید ها نوک چینی ضروری نمی باشد. بهترین زمان نوترینی سنین ۶ تا ۱۰ روزگی است نکته باعث جلوگیری از خود خوری یا کانیبالیسم می شود نوک چینی باعث کاهش ضایعات دان ای یا هدر رفتن دان می شود نوک چنی در سنین پایین […]
وزن نیمچه یا پولت = پولت چیست ؟ تعریف پولت ؟ معنی پولت در مرغداری ؟ معنی نیمچه ؟ در ادامه به معنی پولت و راهنماب وزن آن می پردازیم … پولت به جوجه مرغ یک ماهه تا قبل از تخم گذاری را می گویند وزن نیمچه یا پولت وزن مناسب برای پرورش نیمچه […]
مدیریت پرورش نیمچه بومی تخمگذار مقدار آبخوری ، دانخوری ، فضای بستر و فضای قفس مورد نیاز نیمچه های تخمگذار مدیریت نیمچه های تخمگذار با پرورش جوجه های یکروزه و به دنبال آن مدیریت پرورش نیمچه ها شروع میشود می شود مدت پرورش و نگهداری مرغ های تخمگذار حدود ۸۰ هفته است از ۸۰ هفته […]
استفاده از ضایعات رستورانها در تغذیه مرغ بومی تغذیه مرغ ها و جوجه ها با مواد غذایی ضایعات رستوران ها ضایعات رستورانها در تغذیه مرغ بومی = در پرورش مرغ سنتی ، مرغ ها و جوجه ها بطور آزادانه در اطراف مزرعه یا باغ گردش می کنند و غذای خود را پیدا می کنند . […]
سه اشتباه ویران کننده که باعث می شود مرغداری شما نابود شود 1 – عدم اطلاعات کافی در زمیه پرورش مرغ عدم اطلاعات کافی در پرورش مرغ بومی باعث می شود ضررهای جبران ناپذیری به مرغداری شما وارد شود . بیشتر افرادی که به آنها مشاوره مرغداری می دهم و از سود کم مرغداریشان نالان […]