22 توصیه اختصاصی یک روز قبل از ورود جوجه روز طلایی پرورش

توصیه های اختصاصی ای یک روز قبل از ورود جوجه

پرورش جوجه ها

  1. سیستم حرارتی را  بر روی ۳۵ درجه سانتیگراد  بالای سر جوجه تنظیم کنید
  2. سیستم آب را کنترل کرده و آبخوری ها را در ارتفاع مناسب برای جوجه ها تنظیم کنید
  3. اگر در سیستم قفس پرورش می‌دهید در کف قفس ها رول های کاغذ بهداشتی پاک کنید که باید در سن ۱۰ روزگی آنها را بردارید
  4. ۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه ها بخاری ها را روشن کنید و دما را بر روی ۳۵ درجه تنظیم کنید
  5. رطوبت سالن را به میزان ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش دهید . میزان رطوبت در پرورش جوجه یک روزه بسیار مهم است به خاطر اینکه جوجه تازه از داخل دستگاه جوجه کشی خارج شده و داخل دستگاه جوجه کشی روطوبت ۸۰ درصد است و کم بودن رطوبت باعث می‌شودجوجه آب بدن خود را از دست بدهد
  6.  ماده ضدعفونی کننده را در تمامی چاله های ضدعفونی ورودی سالن ها بریزید
  7. آبخوری ها را با آب شکر ۵ درصد و مولتی ویتامین و ویتامین c  چند ساعت قبل از ورود جوجه ها پر کنید
  8. سمپاش را جهت ضدعفونی کردن ماشین حمل جوجه آماده کنید

 

 اقدامات لازم در زمان جوجه ریزی

  1. آبخوری ها را چند ساعت قبل از ورود جوجه  را پر کرده تا دمای آب ها با دمای سالن یک دما شود
  2. بعد از گرفتن جوجه ها آبخوری ها ی فنجانی  یا پستانک را فشار دهید تا جوجه ها به خوردن آب تشویق شود
  3. زمانی  استان جیه که از  آب خوری های زنجانی یا پستانکی  پست آن چیست پستانک استفاده می کنید  می‌کنید فشار آب را به حدی کم کنید که جوجه بتواند قطره آب آویزان از آب خوری را ببینید
  4. دان بازم باید بر روی کاغذ در کف قفس ای یا بهتر ریخته شود چون در روزهای اول جوجه قادر به تشخیص دانخوری ها نیست
  5. در دو روز اول طول نوردهی را ۲۴ ساعته و با روشنایی زیاد نگه دارید
  6.  17 هفته اول  زندگی جوجه ها بحرانی است ریت دقیق در این دوره می‌تواند این اطمینان را به وجود آورد که مرغ در موقع رسیدن به سالن تخم گذاری آماده بروز پتانسیل عمل کردی می‌باشد .  عملکرد ای می باشد به طور کلی اشتباه اشتباهاتی رخ داده در ۱۷ هفته اوّل را نمی توان جبران کرد
  7. جوجه های یک روزه  درون کارتون قرار دارند حداکثر ۵ کارتان را می توانید روی هم قرار دهیم
  8. جوجه ها بایستی به سرعت و در اسرع وقت از جعبه ها خارج شود
  9. امکان  تخلیه جوجه ها ی یک به یک وجود ندارد
  10. بهتر از پله ها در اطراف آبخوری ها تخلیه شود
  11. شدت نور سالن باید حداقل ۲۰ لوکس باشد
  12. دان استارتر ( پیش دان) باید در ظروف دانخوری آماده باشد
  13. ظروف آب و غذا باید با فاصله های یک و نیم متری از هم قرار داده شود
  14. سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها باید خاموش باشد

 

 

معرفی فروشنده جوجه مرغ بومی با کیفیت مورد تایید سایت اینفارم (کلیک کنید)

Poultry | Successful Farming

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *