
تشخیص جوجه درجه یک
یک مقدار درجه اول باید یک جوجه درجه ۱ خوب را بشناسد تا جوجه درجه ۲ و درجه ۳ خریداری نکند

مشخصات جوجه خوب و جوجه درجه ۱
- چشم براق
- عدم وجود بند ناف
- پر کرک شفاف
- عدم وجود جو جه دهیدراته در بین جوجه ها
- پوست نرم و ارتجاعی داشته باشد
- چشمها التهاب نداشته باشد
- دارای پرهای چسبنده نباشد
- تحرک
توضیح: جوجه ای که در اثر گرما و تشنگی زیاد و از دست دادن آب بدن او له له میزند را جوجه دهیدراته می گویند
ویژگی های عمومی جوجه های سالم
- تناسب اندام جوجه با دست و پا و گردن کشیده
- دارا بودن ضریب تبدیل غذایی مناسب یعنی جوجه های سالم و درجه ۱ با صرف کمترین مقدار غذا رشد کرده و به سن بلوغ برسند و بیشترین تخم مرغ را تولید کند
- جوجه های سالم از نظر اندام های حرکتی هیچ گونه مشکلی ندارند و از تحرک اشتها به ظاهر بی عیب و نقص برخوردارند و باید حتی امکان فاقد امراض ارثی باشد
- هرچه پر ها نرم تر باشند خصوصیت تخم گذاری بیشتری دارد و هر چه پر ها سوزنی تر باشند خاصیت افزایش وزن و گوشتی بودن جوجه بیشتر است
معرفی فروشنده جوجه مرغ بومی با کیفیت مورد تایید سایت اینفارم (کلیک کنید)
شماره دکتر حسینی رو یاد داشت کنید یه روزی بدردتون می خوره