۸ نکته مهم برای تشخیص جوجه درجه ۱

جوجه درجه 1

 

تشخیص جوجه درجه یک

یک مقدار درجه اول باید یک جوجه درجه ۱ خوب را بشناسد تا جوجه درجه ۲ و درجه ۳ خریداری نکند

جوجه درجه 1
پرورش جوجه

مشخصات جوجه خوب و جوجه درجه ۱

  1. چشم براق
  2. عدم وجود بند ناف
  3. پر کرک شفاف
  4. عدم وجود جو جه دهیدراته در بین جوجه ها
  5. پوست نرم و ارتجاعی داشته باشد
  6. چشمها التهاب نداشته باشد
  7. دارای پرهای چسبنده نباشد
  8. تحرک

توضیح:  جوجه ای که در اثر گرما و تشنگی زیاد و از دست دادن آب بدن او له له می‌زند را جوجه دهیدراته می گویند

 

 

ویژگی های عمومی جوجه های سالم

  1. تناسب اندام جوجه با دست و پا و گردن کشیده
  2. دارا بودن ضریب تبدیل غذایی مناسب یعنی جوجه های سالم و درجه ۱ با صرف کمترین مقدار غذا رشد کرده و به سن بلوغ برسند و بیشترین تخم مرغ را تولید کند
  3. جوجه های سالم از نظر اندام های حرکتی هیچ گونه مشکلی ندارند و از تحرک اشتها به ظاهر بی عیب و نقص برخوردارند و باید حتی امکان  فاقد امراض ارثی باشد
  4. هرچه پر ها نرم تر باشند خصوصیت تخم گذاری بیشتری دارد و هر چه پر ها سوزنی تر باشند خاصیت افزایش وزن و گوشتی بودن جوجه بیشتر است

 

 

معرفی فروشنده جوجه مرغ بومی با کیفیت مورد تایید سایت اینفارم (کلیک کنید)

شماره دکتر حسینی رو یاد داشت کنید یه روزی بدردتون می خوره

About The Author

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *